Pentinge Of Bobot Training Kanggo Petinju Amérika Sarékat

 

Nggolek gedhe ora teka gampang; njupuk wektu lan gaweyan kanggo nggayuh gol. Nanging, sampeyan bisa misahake dhewe mbentuk komplotan lan bener kanggo bangunan awak cara pengin. Tansah maca kanggo nemokake sawetara tips gampang lan efektif kanggo mbangun munggah Otot cepet.

Coba fokus wektu ing penet bench, Angkat mati lan squat ing. Sing telung make up madegé sembarang apik ngleksanani tumindake. Padha wis buktiaken liwat wektu kanggo mbangun munggah kekuatan, nambah akeh lan nambah kahanan sakabèhé. Ora ketompo carane beda-beda tumindake, tansah nindakake iki pakaryan dhasar.

A akèh wong nyoba kanggo karyawan banget cepet. Formulir lan technique sing penting banget ing otot bangunan lan tansah apik kanggo pindhah alon lan fokus ing wangun, tinimbang kang nyepetke liwat lathian. Arep alon uga bisa meksa sampeyan kanggo incorporate liyane Otot menyang pamindhahan lan nggawe sampeyan bisa harder dening mbusak semangat.

TIP! Yen sampeyan are looking kanggo gain otot, sampeyan kudu mangan kathah liyane. Mangan tambahan 3500 kalori per minggu, kang bakal cukup kanggo nyelehake ing bab pound.

Nalika nyoba kanggo mbangun otot, iku apike mangan cukup pangan sakabèhé. Sampeyan bakal pengin nganggo pangan sing dibutuhake supaya gain Rata-rata siji pound saben minggu. Coba cara sampeyan bisa nambah kalori lan intake protein, banjur reconsider pendekatan yen ora sijine ing sembarang bobot ing 14 dina.

Elingi kanggo anget munggah Otot bener yen sampeyan pengin nambah massa otot. Otot kuwat bakal luwih ditekan lan rawan kanggo bundhas. Mulet sadurunge apa metu cara paling apik kanggo supaya bundhas. Sadurunge dilakoni apa abot ngangkat, ngleksanani kanggo bab 10 menit banjur anget munggah set.

Supaya Otot mbangun, elinga karbohidrat banget penting, uga. Karbohidrat ora mung bahan bakar awak, nanging lagi perlu kanggo nambah otot Nada. Yen rencana latihan cetha, nganggo loro kanggo telung gram karbohidrat kanggo saben pound saka bobot awak, saben dina.

creatine, kaya aditif liyane sing digunakake, wis dijupuk ing moderat. Yen sampeyan duwe Urut saka masalah karo ginjel, sampeyan ngirim ora njupuk creatine. Creatine uga tau nduweni hubungan karo cramps otot, arrhythmia jantung lan otot sindrom kamar. Creatine kudu utamané nyingkiri dening enom. Tansah njupuk nutrisi tambahan cautiously lan mung minangka katuntun.

60 Minutes

Tansah saben siji latian kanggo kurang saka 60 menit, maksimum. awak bakal wiwiti gawé kortisol, amarga ing kaku iku awet terus, yen push ngluwihi sewidak menit. Kortisol bisa mblokir testosteron lan nggagalaké efforts otot-bangunan Panjenengan. Ngramut karyawan kurang saka 60 menit ono gunane minangka bakal mbantu kanggo njaluk paling asil bisa saka tumindake.

 

Senadyan intake protein tambah bisa bantuan mbangun otot, kabeh akeh banget wong Jack konsumsi sing munggah langit-dhuwur wayahe padha miwiti tumindake otot-bangunan sing. Tambah kalori iki bisa mimpin kanggo gain bobot yen ana ora cukup ngleksanani. Luwih, mundhakaken intake protein mboko sithik dening saperangan atus kalori pindho a minggu, lan sampeyan bakal menehi dhewe kesempatan kanggo mlaku mbangun otot.

Nggunakake sawetara reps lan mranata ing saben mau Panjenengan. Apa paling 15 repetitions saben ngleksanani, lan ora sekedap dawa antarane mranata. Iki bakal bantuan kanggo njaga asam laktat mili, kang bantuan kanggo ngrangsang wutah otot Panjenengan. Sing liyane kaping sampeyan bisa ngrampungake proses iki sak lathian, wutah otot liyane sing bisa nyana.

TIP! Akeh wong miwiti nambah intake protein sing langsung marang diwiwiti program kanggo mbangun otot kang salah. asring, mundhak intake kalori lan bisa mimpin kanggo gain liyane lemak.

latihan bobot ora ateges sing kudu njaluk rampung nyuwek. Ana sawetara rutin otot beda sing kudu dianggep. Gumantung carane akeh sing pengin Otot, sampeyan bisa uga pengin nimbang nambah tambahan kanggo diet.

Trinitas suci pakaryan kanggo nambah massa otot sing squat ing, bench press, lan Angkat mati. pakaryan iki bisa bantuan wong kanggo njaluk ing wangun irit nalika Building otot. Iki mesthi dudu mung pakaryan apa, nanging lagi saestu penting kanggo sukses latihan bobot.

Sawise maca artikel ndhuwur, sampeyan wis sinau sing tenan ora hard kanggo katon gedhe lan mbangun otot. Sampeyan bakal kanggo nyelehake ing gaweyan, nanging learning setengah perang; tips sing wis ngangkat munggah cara gampang kanggo njaluk sampeyan miwiti.

Nalika panentu kang Otot kanggo karya, Yahoo kanggo bisa metu ngawan kelompok perih ing siji karyawan. Pemanen dodo lan bali pakaryan utawa kotak lan gedhe-gedhe hamstring, Tuladhane. Otot sing padha sadurunge apa bakal diijini ngaso nalika sampeyan digunakake ing otot. Iki ono gunane amarga kakiyatan latian gampang tambah karo nambah wektu sampeyan nglampahi bangunan Otot ing gedung olahraga.